Vi åbner igen for take away!Kære Aarhus

Efter mange forberedelser er vi nu klar til at åbne op for online bestilling, levering og take away igen. Derfor åbner vi op igen mandag d. 11 maj med vores normale åbningstider fra 11:30 til 20:00 mandag til torsdag, 11:30 til 21:00 fredag/lørdag og søndag 11:30 til 20:00. Vi åbner med samme høje fokus på hygiejne, og samtidig rigeligt med afstand ved afhentning i restauranten. Det samme vil gøre sig gældende, når vi igen får lov at have spisende gæster i restauranten af Mette Frederiksen.

💚 Som medlem af vores food club, vil der hver dag i næste uge komme nye og friske tilbud direkte i din indbakke. Du kan TILMELDE DIG HER!

Vi glæder os helt vildt til at se jer!

KH
Mahalo food club

Menu


Poke Bowls repræsenterer mange af de ting vi allerbedst kan lide: lækker mad, hvor der er kræset for detaljerne, som alligevel er helt afslappet og uprætentiøst. Frisk fisk, marineret med masser af smag, dampede ris og grønt og frugt eller sprødt, sammensat på en måde så alting går op i en højere enhed og smager af solskin.

Se hele menuen her

Catering


Mahalo tilbyder velsmagende og frisk mad ud af huset til eksempelvis jeres firmafest, fødselsdag, konfirmation, polterabend m.m.

Læs mere her